Bejelentés


Margaréta-életmód program Őrizze meg egészségét egyszerűen, szinte ingyen.

Szemünkfénye egészsége

ÚJ! ÚJ! ÚJ!


Komplex Mozgásterápia / A tanulási nehézségek megelőzésére és oldására

Lapozz tovább, nézd meg, mire is jó a komplex mozgásterápia!
Keress bizalommal!
Németh Irma +36205697466

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

JÁTÉKOS AKRÓS MOZGÁS foglalkozásainkra ❤️
5 éves kortól a gyermekeket is szeretettel várjuk!
Érdeklődés-bejelentkezés: +36205697466

+ móka, kacagás
+ koordináció
+ testtudat
+ figyelem
+ egyensúly
+ sikerélmény

 

AcroCity Jógaterem és Életmód központ
Sopron, Templom u. 21.

Időpont egyeztetés: +36205697466


E honlap létrehozói olyan pedagógusok, akik szívügyüknek tekintik, hogy a gyermekek testileg-lelkileg egészségesen fejlődjenek.

 

Ennek érdekében kutatjuk: mit tehetünk saját egészségünkért, hogy tapasztalatainkat, jó eredményeinket megoszthassuk a gyermekekkel, illetve szüleikkel.

 

Olyan programokat igyekszünk szervezni, melyek érdekesek, gyermekközeliek, s közben a gyermekekben az egészséges életvitel szokásai alakulhatnak ki. Meggyőződésünk, hogy egészségünk érdekében nem szükséges drága megoldásokkal próbálkozni, legtöbbet életmódunk megfelelő alakításával tehetünk.

Nyári táborainkban is erre adunk,példát: Ha sok-sok mozgással, a napfény, levegő, víz áldásinak megragadásával, mértékletességgel, helyes táplálkozással, megfelelő pihenéssel, Isten iránti bizalommal élünk, kevésbé leszünk betegek, hatékonyabbak, életvidámak leszünk.

Ha ezek az egyszerű elvek a gyermekekben szokásokká válnának, mennyi betegséget, aggódást elkerülhetnének. Talán nem ismernék meg az allergiát sem s mai világunk életmódjának más következményeit sem.

 

8 ORVOS AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT 8 alapelv

Célunk, hogy az általunk kínált lehetőségek bárki által megragadhatók legyenek, ezért megpróbáljuk minél több programunkat ingyenessé tenni.

Akik azonosulni tudnak ezekkel a célokkal, és van rá módjuk, szívesen veszünk munkánkhoz anyagi támogatást is. Számlaszámunk: 10404058-78525651-55521012 K&H A megjegyzésbe kérjük írják be: Margaréta Köszönettel: A munkatársi csapat
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!