Bejelentés


Margaréta-életmód program Őrizze meg egészségét egyszerűen, szinte ingyen.

WEBSHOP:
Szemünkfénye egészsége

E honlap létrehozói olyan pedagógusok, akik szívügyüknek tekintik, hogy a gyermekek testileg-lelkileg egészségesen fejlődjenek. Ennek érdekében kutatjuk: mit tehetünk saját egészségünkért, hogy tapasztalatainkat, jó eredményeinket megoszthassuk a gyermekekkel, illetve szüleikkel.

Olyan programokat igyekszünk szervezni, melyek érdekesek, gyermekközeliek, s közben a gyermekekben az egészséges életvitel szokásai alakulhatnak ki. Meggyőződésünk, hogy egészségünk érdekében nem szükséges drága megoldásokkal próbálkozni, legtöbbet életmódunk megfelelő alakításával tehetünk. Nyári táborainkban is erre adunk,példát:

Ha sok-sok mozgással, a napfény, levegő, víz áldásinak megragadásával, mértékletességgel, helyes táplálkozással, megfelelő pihenéssel, Isten iránti bizalommal élünk, kevésbé leszünk betegek, hatékonyabbak, életvidámak leszünk.
Ha ezek az egyszerű elvek a gyermekekben szokásokká válnának, mennyi betegséget, aggódást elkerülhetnének. Talán nem ismernék meg az allergiát sem s mai világunk életmódjának más következményeit sem.

Célunk tehát egy boldogabb élet lehetőségének bemutatása, melyhez szívesen veszünk minden segítséget.8 ORVOS AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT
8 alapelv

„Segítő kezek” programok
 Dohányzásleszoktató tanfolyam /Útiköltség és alapanyagár fejében/

 Stressz-tanfolyam /Útiköltség és alapanyagár fejében/

 Házassági tanácsadás tudományos alapokon /fizetős/

 Lelki gondozás /ingyenes/

Célunk, hogy az általunk kínált lehetőségek bárki által megragadhatók legyenek, ezért megpróbáljuk minél több programunkat ingyenessé tenni.
Akik azonosulni tudnak ezekkel a célokkal, és van rá módjuk, szívesen veszünk munkánkhoz anyagi támogatást is.
Számlaszámunk: 10404058-78525651-55521012 K&H
A megjegyzésbe kérjük írják be: Margaréta
Köszönettel:
A munkatársi csapat
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!